Jeugdcursus

De jeugdcommissie van H.S.V. ”De Hering” wil alle jeugdvissers vanaf 8 tot en met 14 jaar en hun ouders van harte uitnodigen voor het deelnemen aan de jeugd viscursus.
Deze zal gehouden worden op 5 vrijdagavonden 12, 19 april en 10, 17 en 24 mei, van 18.00 uur tot ca.20.00 uur.
Het afsluitend examen en diploma-uitreiking zal plaatsvinden op zondag 2 juni van 10.00 tot 13.00 uur.
De cursus is bedoeld voor leden en voor niet-leden vaan de visvereniging. Indien je een vriendje of vriendinnetje wil meenemen die (nog) geen lid is van de vereniging kan dat natuurlijk.
Het doel van deze cursus is jeugdvissers op een leuke manier kennis te laten maken met de hengelsport en de ouders te laten zien hoe zij hun zoon of dochter kunnen helpen en begeleiden bij hun mooie hobby, het vissen.

Meer informatie en Inschrijfformulier vind je Hier.