Open Schinveldse HSV "de Hering"

Open Schinveldse 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 zal H.S.V. “De Hering” wederom het open Schinveldse kampioenschap organiseren,
en wel van 09.00 uur tot 13.00 uur.
De loting vindt plaats om 07.30 uur in "Boven Water".
Locatie: Aan de Voeëgelsjtang1.

WEDSTRIJDREGLEMENT

- Er wordt gevist op gewicht.
- Hengel: alleen vaste stok maximaal 10 m, met snoer 15 m.
- Alle gevangen vis telt mee, een gevangen steur telt voor 2 kg. Deze mag niet in het leefnet bewaard worden.
  Na vangst deze tonen aan de wedstrijdcommissie en terstond terug zetten.
- Gebruik van een Micromesh leefnet alleen voor de grote vis en een fijnmazig leefnet voor de kleine vis verplicht.
  Net lengte minimaal 2,5 meter. Grote en kleine vis apart.
- Maximaal 2000 gram gebruiksklaar voer (dit is inclusief voer, maden, casters,wormen, pellets, leem, granen, deeg en alle
  andere voer en aassoorten). Alles dient om 8.30uur gebruiksklaar gereed te liggen tbv controle door de wedstrijdcommissie.
  Na 8.30 is het niet meer toegestaan om het voer verder te prepareren, en dus ook niet meer vacuüm trekken.
  Bij overtreding volgt uitsluiting van deelname.
- Onthaakmat is verplicht.
- Vers de vase en gekleurde maden in elke vorm verboden.
- Inschrijfgeld € 10,= per persoon.
- Prijzen 1 op 3 in de vorm van bonnen.
- Maximaal 30 deelnemers.
- In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de wedstrijdcommissie van H.S.V. “De Hering”.


INSCHRIJVEN EN BETALEN:
vanaf 20 maart tot en met woensdag 8 mei 2019 bij hengelsport Heijnens, Rumpenerstraat 50 te Brunssum.
Voor informatie of afmelding kunt U terecht bij Marcel Kleuters 06-24770893
Raymond Offermans 06-46320034.


Datum (en tijd) Zaterdag 11-05-2019 09:00 uur t/m zaterdag 11-05-2019 13:00 uur
Uiterlijke inschrijfdatum Woensdag 08-05-2019
Inschrijfgeld €10,00
Plaats Schinveld
Visvijver HSV "de Hering"
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Witvissen

Doelgroep
Heren, dames, junioren
   


Organisator(en) HSV de Hering

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies